Orkesterets dirigent - Clara Overby Drew
 
 
Clara har været orkesterets dirigent siden sommeren 2018.
 
Clara er dirigent, arrangør og fløjtenist med uddannelse i almen musikledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Herudover har Clara pædagogisk og kunstnerisk erfaring inden for forskellige genrer, blandt andet som tværfløjte- og klaverunderviser på kulturskolerne i Hedensted og Skanderborg, som korleder i Aarhus samt med træblæsergruppen Kolibri, som i forbindelse med Levende Musik i Skolen laver koncerter på folkeskoler i Danmark.


Strygerinstruktør - Anne Sophie Andersen
 
 
Violinist og komponist Anne Sophie Andersen er en alsidig musiker med særligt fokus på samspillet mellem skabelse og fortolkning.
Anne Sophie har en doktorgrad i violin og en kandidatgrad i komposition fra Stony Brook University i New York, hvor hun har undervist i violin og kammermusik. Hun har tidligere studeret ved New England Conservatory i Boston, Musikhögskolan i Malmø og Det Jyske Musikkonservatorium.
Som kunstnerisk leder af New Music for Strings (Danmark og USA) organiserer Anne Sophie koncerter og optræder over hele verden. Anne Sophie underviser på alle niveauer.